Mikä on vakuutusmeklari? Kuuntele mitä voimme tarjota yrityksellesi!

Yrittäjä, pidätkö vakuutuksia mukavina, helppoina ja halpoina?

Tiedämme faktana, että harva yrittäjä kokee vakuutusasiat mielekkäinä. Vakuutuksiin liittyy aina epävarmuutta – onko kaikki huomioitu, maksanko liikaa, osaanko vaatia korvausta oikein, nyt ei olisi aikaa jonottaa puhelinpalveluun.

Itse asiassa valtaosalle vakuutusasioiden hoitaminen on jopa epämiellyttävää. Tämän vuoksi vakuutukset ovat usein retuperällä ja majailevat pysyvästi tehtävälistan pohjalla. Tuskin tarvitsee muistuttaa, että vakuutusten tarkoitus on turvata se, minkä puolesta olet ottanut riskejä ja uhrannut aikaasi. On olemassa helpompi tapa kuin tapella yksin näiden asioiden äärellä. Ota käyttöösi ARS Yrityspalvelu – oma asiantuntija, joka hoitaa kaiken puolestasi ja on aina soiton tai sähköpostin päässä sinua varten.

Teemme vaikeat asiat helpoiksi…

Kaikki vaikeat asiat, jotka voit antaa kokeneelle ja luotettavalle ammattilaiselle tehtäväksi, muuttuvat kuin taikaiskusta sinulle helpoiksi.

Olemme yli 25 vuotta hoitaneet suomalaisten yritysten vakuutuksia, vahinkoja ja kilpailutuksia. ARS on Suomen ensimmäisiä vakuutusmeklareita ja toisen polven yrittäjävetoinen perheyhtiö. Arvomme tulevat syvältä Suomen maaperästä.

Annamme sinulle mahdollisuuden keskittyä siihen missä sinä olet hyvä. Me hoidamme vakuutusasiat puolestasi – siinä me olemme hyviä.

…ja epämiellyttävät mukaviksi.

Jos et tavoita haluamaasi tahoa, joudut pujottelemaan valikoissa ja lopulta päädyt jonotuslistalle. Asiasi hoitaminen ei voi olla mielekästä. Näin vakuutusasioissa valitettavan usein nykyään käy.

Meillä käytössäsi on ilman jonotusta oma asiantuntija, jonka takana on kaikki suomalaiset vakuutusyhtiöt lajiasiantuntijoineen, vahinko-osaaminen ja yritysriskien tuntemus. Osaamme vastata lähes kaikkiin kysymyksiin suoraan, mutta siinä harvinaisessa tilanteessa ettemme osaisi – tiedämme mistä tieto saadaan. Saat asiasi nopeasti käsittelyyn, hoidamme asian puolestasi ja olemme yhteydessä kun ratkaisu on valmis.

Vakuutusmeklarin ja vakuutusyhtiön intressiero?

Mihin vakuutusyhtiön kannattava toiminta perustuu? Korkeisiin vakuutusmaksuihin ja alhaisiin korvauksiin. Näistä muodostuu vakuutusyhtiön tulos. Mihin vakuutusmeklarin tuottama lisäarvo perustuu? Alhaisiin vakuutusmaksuihin ja korkeisiin korvauksiin.

Sinun kannaltasi tämä intressiero on merkittävin. Vakuutusmeklarin päämies ja ”palkanmaksaja” on asiakas. Vakuutusyhtiön intressinä on tehdä tulosta.

Tämän sinä saat ARS Yrityspalvelusta:

 • Tutustumme yritykseesi ja toimintaasi.
 • Selvitämme henkilöstön, omaisuuden ja toiminnan riskisi.
 • Laadimme vakuutussuunnitelman, joka vastaa liiketoimintasi tarpeita.
 • Kilpailutamme vakuutukset kaikissa kotimaisissa vakuutusyhtiöissä.
 • Analysoimme tarjoukset, vakuutusten sisällöt ja niiden sopivuuden tarpeisiisi. Saat meiltä suosituksen, mikä vakuutusratkaisu on sinulle paras.
 • Vastaamme kaikkiin sinua askaruttaviin vakuutuskysymyksiin.
 • Ylläpidämme vakuutusturvaasi, vakuutamme uudet laitteet, koneet, ajoneuvot, kuljetukset ja urakat tarpeiden mukaan.
 • Tarkastamme vakuutussalkkusi joka vuosi ja varmistamme onko niihin tarvetta tehdä muutoksia.
 • Vahingon sattuessa soita meille. Käydään tapaus yhdessä läpi ja saat avun korvausten hakemiseen. Tarkastamme korvauspäätökset ja valvomme että vakuutusyhtiö maksaa sen mitä kuuluukin.
 • Koko vakuutussalkkusi on hoidossamme, tunnemme yrityksesi, tunnemme sinut ja tunnemme vakuutuksesi. Kun soitat, avaamme sähköisen kansiosi ja olemme valmiina auttamaan.

Mitä ARS Yrityspalvelu maksaa?

Aiemmin vakuutusmeklarin palvelut ovat olleet vain suuryritysten ulottuvilla – hinnoittelusta johtuen. ARS Yrityspalvelu on suunnattu yrittäjävetoisille pk-sektorin yrityksille. Kustannus ei ole enää esteenä.

 • ARS Yrityspalvelu, hoitosopimus: alkaen 59 € / kk (+alv)
 • Vakuutusriskikartoitus ja -kilpailutus: 50% aikaansaadusta vakuutusmaksusäästöstä. Ei kustannusriskiä = ei säästöä, ei laskua. Mikäli vakuutusmaksusäästöjä ei saada, mahdolliset virheet ja lisäykset tehdään nykyvakuutukseen veloituksetta.

Pyydä rohkeasti tarjous ARS Yritypalvelusta. Suuryrityksille ja toimialoille, joihin sisältyy merkittävä vahinkotiheys, jätämme mielellämme räätälöidyn tarjouksen palveluistamme.

Ota yhteyttä yrityspalveluumme ja anna meidän auttaa kaikissa yrityksesi vakuutuksiin liittyvissä asioissa!