Yrityssivu

Kiinteistöjen vakuuttamisessa on ongelmia.
Meillä on ratkaisu.

Ongelma

Joka kolmas meille hoitoon tullut taloyhtiö on ollut virheellisesti vakuutettu. 

Vakuuttamisessa tärkeintä on se, että vakuutustiedot ovat oikein. Mikäli vakuutuksessa on virheitä, voi käydä niin, että vakuutuksenottaja ei saa täysiä korvauksia vahinkotilanteessa.

Vieläkin useamman taloyhtiön kiinteistövakuutusmaksu on markkinatasoon nähden liian korkea.

Taloyhtiöt ovat voineet vuosia maksaa liian suurta vakuutusmaksua, vaikka vakuutus olisi voitu kilpailuttaa hinnaltaan edullisemmaksi ja vakuutusturvaltaan kattavammaksi.

Ratkaisu

Meillä ARSsilla on markkinoiden laajin peruspalvelu.

Teemme jokaiselle asiakkaallemme asiakassuhteen alussa vakuutusriskikartoituksen, johon kuuluu nykyvakuutuksen tilanteen tarkastus rakennuspiirustusten avulla, virheiden korjaaminen ja vakuutuksen kilpailuttaminen. Lisäksi uudelleenkilpailutamme hoitokannassamme olevat vakuutukset automaattisesti, kun maksutason nousu sitä vaatii.

Me emme myy palvelua lisämaksusta vaan tarjoamme laajaa peruspalvelua, jolle annamme kustannustakuun – taloyhtiöille ei tule riskikartoitus- ja kilpailutustyöstämme lisäkustannuksia. Miksi siis et valitsisi taloyhtiöillesi vakuutusmeklaria, joka aidosti ajattelee asiakkaidensa parasta ja hoitaa vakuutusasiat kuntoon automaattisesti?

Mikä ARS?

ARS – Oy Actual Risk Service Ltd on Suomen vanhimpia vakuutusmeklaritoimistoja, joka on aikanaan ollut perustamassa Suomeen vakuutusmeklariliittoa. Pitkään historiaan on sisältynyt niin yritysten kuin kirkkojenkin vakuuttamista, ja viimeiset vuodet olemme keskittyneet pelkästään kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöiden vakuuttamiseen ja riskien kartoittamiseen.

Perheyrityksenä haluamme tarjota asiakkaillemme ihmisläheistä ja vastuullista palvelua. Pitkän vakuutusalan kokemuksen omaava tiimimme tekee töitä suurella sydämellä aina asiakkaan etua ajatellen.

Lue asiakkaidemme kokemuksia palvelustamme.

Pyydä meitä esittäytymään!

Palvelemme taloyhtiöitä ammatti-isännöitsijöiden kautta. Pyydä helposti lähestyttävä videoesittelymme. Emme tule viereesi seisomaan ja odota kynä kädessä sopimusta. Haluamme vain kertoa mitä lisäarvoa todella saat palvelustamme. Sovi verkko- tai livetapaaminen allaolevalla lomakkeella vielä tänään!